A Duna (holt)ágainak errefelé se szeri, se száma. Ahány vízfelület, annyi természeti és kulturális érték. Még ma is, pedig ez a Szigetköz már messze van a hajdani, embert próbáló és az életet minden ízében meghatározó, vad vízivilágtól
Debrecenig csalt az ünnepi sütemény illata: Radics Lászlóval, az ország egyetlen, Népművészet Mestere címet elért mézeskalács-készítőjével találkozom
Tokaj-Hegyalján híresen jó szőlő terem. Nem csoda, hogy vincellérből is több van arrafelé!
Ugyan ki ne szeretné átélni a vasárnapi fogathajtások dörgedelmes lendületét, vagy egész egyszerűen csak kocsikázni egyet a pusztai nap lemenő fényében!?
Van az a fénymennyiség, ami a legsötétebb estéken is mosolyt tud varázsolni... Legalábbis a lengyelek receptje szerint. A hozzávalók: történelmi épületek, temérdek LED- és lézerfény, tetemes tervezőmunka, szerelők garmadája és csipetnyi kreativitás
Megszokott hanghatás, hogy napjában többször is harangok kondulnak. De vajon kik, hol, és legfőképpen hogyan készítik e méltóságos hangadókat?